4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Öğrencilerden BEAH Belgeseli

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEA) Üniversite öğrencilerine ödev konusu oldu.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü 2. sınıf öğrencileri, kendilerine verilen belgesel ödevinin mekanı olarak BEAH’ı seçtiler.

Türkiye’nin ilk dijital hastanesi olarak hizmet sunan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde oldukça keyifli ve güzel bir ortamda çekim yaptıklarını kaydeden öğrencilerden Özge Uzundumlu; “Hocalarımız bizden serbest konu başlığı üzerinden bir belgesel ödevi istediler. Bizde hem bize hem de çevremize faydalı bir çalışma yapılması konusunda karar kıldık. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bizim için en güzel mekanların başında geliyordu. Hastane yönetiminin de katkılarıyla çekimlerimizi sonlandırdık. Çekimlerimiz sırasında görüşlerini aldığımız hasta ve hasta yakınlarının hastaneden oldukça memnun olduklarını ifade etmeleri bu güzel sağlık tesisinin Erzurum’daki işlevini bizlere bir kez daha göstermiş oldu. Buradan çok güzel görüntülerle ayrılıyoruz.”dedi.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan ise üniversite eğitimi almakta olan gençlerin ödev konusu olarak BEAH’ı tercih etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Daha önce de İletişim Fakültemizden gelen bir grup genç arkadaşımıza hastanemizi anlatmış, hizmetlerimiz hakkında bilgi vermiştik. Gençlerin hastanemizle bu denli yakından alakadar olmaları ve ödev konuları olarak bu modern tesisi tercih etmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Çünkü onların bakış açılarına, eleştirilerine ve değerlendirmelerine her zaman önem veriyoruz. Umarım hazırladıkları bu ödev kendileri için de hayırlı olur.”diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 14:36:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?