7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Öğrencilerden Marman'a gezi

Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencileri baharın gelişini fırsat bilerek Narman ilçesine gezi düzenledi.

Yoğun sınav stresinden bunalan üniversite öğrencileri, Narman ilçesine düzenledikleri gezide Peri bacalarını gezdi. İlk defa kırmızı Peri Bacaları gören öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Peri Bacalarını saatlerce gezen öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bacaların tepesine tırmanan öğrenciler zaman zaman düşme tehlikesi yaşadılar.

Öğrenciler daha sonra Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksekolu’nu(NMYO) ziyarette bulundular. Öğle yemeğini NMYO öğrencileri ile birlikte yiyen öğrenciler, ilçeyi yüksekten gören tepeye çıkarak muhteşem manzarayı izlediler. Narman’nın Göllü köyünü de ziyaret eden öğrenciler vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştılar.

Vatandaşlar çay, ayran ve civil peynir ikramında bulundular. Son durak olarak da Özdemir Dinlenme tesislerine uğrayan öğrenciler burada stres köprüsünde stres attılar. İletişim fakültesinde okuyan Deniz Akçay; “Bir haftadır sınavlara giriyoruz. Sınav stresinden iyice bunalmıştık. Gezi çok iyi geldi. Bu tür geziler düzenli olarak yapılırsa hem değerli kültürlerimizle tanışmış oluruz, hem de stres atarak derslerimize daha iyi konsantre oluruz.” dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 14:40:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?