7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Öğrencilerden polise sevgi seli

Toplumsal olaylarda genelde jop ve kalkanlarıyla ön plana çıkan Çevik Kuvvet polisleri, "Polis Haftası" etkinlikleri kapsamında bugün Erzurum'da ilköğretim okulunu ziyaret ederek, küçük öğrencilerle top oynayıp, hediyeler dağıttılar.

Küçük öğrenciler, " Türkiye sizinle gurur duyuyor" sloganları atarak polislere sevgi gösterisinde bulunurlarken, çevik kuvvet araçlarına binmenin tadını çıkardılar.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler bugün Erzurum Kazım Yurdalan Mahallesi'nde bulunan Kazım Yurdalan İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler. Burada küçük öğrencilerle kaynaşan polisler top oynadılar. Öğrencileri daha sonra görev araçlara bindiren polisler, araçların özelliklerini çocuklara anlattılar. Büyük mutluluk yaşayan küçük öğrenciler, polislerle birlikte bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler. Kendi imkanlarıyla aldıkları çikolata ve hediyeleri çocuklara dağıtan polisler, sınıf içerisinde öğrencilerle birlikte bir süre aynı sıraları paylaştılar.

Erzurum Emniyet Müdür Yardımcısı Kenan Aydoğan, küçük öğrencilere "vatanın birlik ve bütünlüğü için sizlere büyük görevler düşüyor" derken, çocuklar da, Türkiye'ye faydalı birer fert olmak için okuyup büyük insanlar olacaklarının sözünü verdiler.

Program sonunda polislere sevgi gösterisinde bulunan çocuklar, "Türkiye sizinle gurur duyuyor" sloganları attılar.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 17:49:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?