7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Öğrencilere meteoroloji dersi

ÖĞRENCİLERE METEOROLOJİ DERSİ…

Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Kültür-Edebiyat Kulübü ilçedeki özel ve kamu hizmeti veren kurumları ziyaret etmeye devam ediyor.

Öğrencilerinin Oltu’daki özel ve kamu kurumlarını ziyaret ederek, buralarda verilen hizmetleri yerinde görme imkânı sağladıklarını belirten Kültür-Edebiyat, Basın-Yayın ve İletişim Kulübü Rehber Öğretmeni Hüseyin Yiğit, Oltu’nun Sesi Gazetesi’nden sonra ikinci gezilerini Oltu Meteoroloji Müdürlüğü’ne yaptıklarını dile getirdi.

Yiğit, “İlçemiz merkezinde bulunan çeşitli kurum ve kuruluşları gezmeyi ve bunlar hakkında bilgiler almayı hedefledik. Bu hedefimiz doğrultusunda ikinci gezimizi Meteoroloji Müdürlüğü’ne düzenledik. Hava tahminlerinin nasıl yapıldığı benim de merak ettiğim bir husustu. Buradaki işleyişi, teknik donanımı yerinde görmek ve yetkili bir ağızdan bilgi almak için buraya geldik. Bizi kabul eden ve bilgilendiren Meteoroloji Müdürü Mustafa Gül’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca ulaşımda kolaylık sağlayan bize araç tahsis eden Oltu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğü’ne de şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Ziyaretten bir hayli memnun kaldığını ifade eden Meteoroloji Müdürü Mustafa Gül’de öğrencilerin meraklı sorularını cevaplamakla hem keyifli bir gün geçirdiklerini hem de bilgilerini öğrencilerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

ÖĞRENCİLERE METEOROLOJİ DERSİ…
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2010 Cuma 10:07:02
Güncelleme :24 Aralık 2010 Cuma 10:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?