6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Öğrencilerin çilesi bitmiyor

Erzurum'da Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu'nun tadilatının bitmemesi üzerine bugün öğrenciler ders başı yapamazken, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri okuldaki güçlendirme çalışmalarının Bayındırlık İl Müdürlüğü tarafından 15 Ağustostan itibaren yapılmaya başladığını belirtti. 

Gecikmenin Bayındırlık İl Müdürlüğü'ndeki teknik personel yetersizliğinden kaynaklandığını dile getiren isimlerinin açıklanmasını istemeyen yetkililer, şu bilgileri verdi:
"Yaşanan aksaklığın il yada ilçe milli eğitim müdürlüğü ile bir ilgisi yoktur. Bayındırlık İl Müdürlüğü çalışmalara 15 Ağustosta başladı. Biz de çalışmaların tamamlanmamasından dolayı öğrencilerimizi yeni okullara yönlendirdik. Doluluk oranlarını dikkate alarak yaptığımız çalışmada okulun 5,6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerini ve öğretmenlerini Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'na yönlendirdik. Geri kalan öğrenciler ise okulun tadilat çalışmaları dışında kalan B blokunda eğitim görmeye devam edecek. Çalışmalar sırasında sıkıntı yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldık. Velilerimiz ve öğrencilerimiz 25 Kasıma kadar sıkıntı çekecek ama onların can güvenliği için bu çalışmaları yapıyoruz."

Öte yandan Erzurum'da 33'ü merkezde olmak üzere 107 okul inşaatının daha sürdüğü öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 16:51:01
Güncelleme :8 Eylül 2008 Pazartesi 17:52:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arif ezgü IP: 85.105.92.xxx Tarih : 11.09.2008 09:32:47

aksamanın il yada ilçe milli eğitimle alakası yokmuş..kardeşim sen istenmeyen değil de irtibatı,ilişkileri ve yaptırımı güçlü olan saygı duyulan bir isim olursan herşey yolunda gider ne okul kalır ne de başka bir aksaklık.Birkaç ay önce yeni bir müdür geldiğinde bütün türkiyeden yardım aktmıştı erzuruma..artık hayırlısı,erzurum için çileye tekrar devam