7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Öğretmenler Burhan Topal ile coştu

Erzurum’un Aşkale İlçesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede sahne alan Burhan Topal, öğretmenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Öğretmen evinde düzenlenen geceye ilçe yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aşkale Öğretmen evi Müdürü Harun Kazan, törenin açılış bölümünde yaptığı konuşmada Öğretmenliğin gerçekten zor ve meşakkatli bir görev olduğunu belirterek, “Bu önemli görevi üstlenen tüm öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum" dedi.

Milli Eğitim İlçe Müdürü Yakup Yaman ise yaptığı konuşmada, Aşkale de görev yapan öğretmenlerin özelliklede köy okullarında eğitim veren öğretmenlerin çetin kış şartlarında ne kadar zorluk çektiğini ancak buna rağmen herkesin canı gönülden bu görevi en iyi şekilde terine getirdiğini dile getirdi.

Aşkale Kaymakamı Zeyit Şener ise konuşmasında, “Bizlere emeğini yılmadan, fedakarca sunan o yüce insanların, geleceğimizi çizen adsız kahramanların karşısında sonsuz hürmet ve şükranlarımı sunmayı görev biliyorum. Gözümüzden bile sakındığımız çocuklarımızı ancak onların ellerine sonsuz bir güvenle teslim ediyoruz. Çocuklar bizim yarınlarımızdır. Bugünümüzü ve yarınımızı değerli öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Onlar en zor şartlar altında bile yüksek görev bilincinin yanında büyük bir sevgiyle çocuklarımızın yanında olarak; bizim yarınlarımız olan gençlerin yetişmesini sağlamaktadırlar. Öğretmenlik bir sanattır. Onlar sanatlarını en çetin koşullarda, en güzel biçimde sergilemektedirler.Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun" diye konuştu.

Yerel sanatçıların ve halk eğitim ekibinin sahne aldığı gecede, son olarak sahne alan Aşkaleli ünlü sanatçı Burhan Topal öğretmenleri coşturdu.Topal, “Aşkale de böyle güzel bir günde ve bu gecede bir araya gelmekten sizlerle mutluluğu paylaşmaktan büyük onur duyuyorum . Öğretmenlik mesleği, hepimizin hayatında çok özel bir anlam taşımaktadır. Öğretmen; bir çocuk için dış dünyaya adım attığı andan, bir yetişkin oluncaya kadar en önemli rehberdir. Bir insanın topluma ve kendisine faydalı bir birey olarak yetişmesinde bir çok öğretmenin emeği vardır. Gerçekten öğretmenlik sabır, fedakarlık ve en önemlisi sevgi mesleğidir. Bu yönüyle öğretmenlik çok kutsal bir meslektir.Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

Öğretmenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan Topal, programının son bölümünde söylediği hareketli türkülerle öğretmenleri coşturdu. Öğretmenleri halay çekerek stres attığı gecede renkli görüntüler yaşandı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 19:26:45
Güncelleme :25 Kasım 2008 Salı 19:39:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?