7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Okçular hedefleri 12’den vurdu

ERZURUMLU OKÇULAR HEDEFLERİ 12’DEN VURDU

Okçuluk Federasyonu Başkanlığının 2010 yılı faaliyet programında yer alan Gençler -Büyükler Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası 16 - 17 Ocak 2010 tarihlerinde Isparta'da yapıldı. şampiyonaya 5 sporcu ile katılan Erzurum Okçuluk takımı şampiyonaya damgasını vurdu.

Büyük Erkek Makaralı Yay kategorisinde finale kalan Erzurumlu okçular Erol Sulumer ve Hasan Basri Hancı birbirlerini geçmek için kıyasıya mücadele ettiler. Bu büyük çekişme sonucunda Erol Sulumer 1 puan farkla Hasan Basri Hancı' yı geçerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Ayrıca daha önce Avrupa ikinciliği bulunan ve bundan sonra Erzurum adına yarışmaya başlayan Gülcan Çakır ise Klasik Yay Büyük Bayanlar kategorisinde altıncı oldu.

Şampiyonanın son gününde yapılan takım yarışlarında ise Makaralı Yay Büyük Erzurum Erkek takımı güçlü rakipler arasında Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Okçuluk takımı antrenörü Hikmet Dumanoğlu, yaptığı açıklamada " Biz çalışmalarımıza devam ettikçe başarılar gelmeye devam ediyor.Biz bıkmadan çalışacağız , Erzurum'un adını layık olduğu yerde tutmaya devam edeceğiz.Başarıların tesadüf olmadığı son bir yıl içinde gittiğimiz her yarışmadan madalya ile dönmemizle ortaya çıkıyor." Dedi

ERZURUMLU OKÇULAR HEDEFLERİ 12’DEN VURDU
ERZURUMLU OKÇULAR HEDEFLERİ 12’DEN VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 18:10:03
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 18:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?