7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

OKS adayları türbelere akın etti

Erzurum'da, Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'na (OKS) girecek adaylar ve yakınları, bugün türbelere akın etti.


Yarın, Fen, Anadolu, Sosyal Bilimler Liseleri, Polis Koleji ve özel okullarda okumak isteyen öğrencilere yönelik olarak son kez düzenlenecek olan OKS öncesinde öğrenci ve velileri heyecan sardı.


Erzurum'da sınava girecek öğrenciler Abdurrahman Gazi Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti. Kaygı ve heyecanlarını azaltmak için türbeye geldiklerini belirten öğrenciler, "Binlerce kişiyle birlikte zorlu bir sınava gereceğiz. Kaygımızı azaltmak ve sınavda başarı elde etmek için türbeye geldik, dua ettik. Hedefimiz güzel bir lisede okumak. Ancak heyecanımız saatler geçtikçe daha da artıyor" şeklinde duygularını ifade ettiler.
Sınava girecek adayların yakınlarının da yoğunlukta olduğu türbede bulunanlara şeker dağıtıldı. Bir nine, torunu için dua ettiğini belirterek, "Bütün çocuklarımızın başarılı olması için dua ediyoruz. İnşallah sınavı kazanır, eğitimlerini sürdürürler" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 15:02:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?