7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Okula şehitlik köşesi

OKULDA ŞEHİTLİK KÖŞESİ

Erzurum’un Narman ilçesi Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda Atatürk ve Şehitlerimiz köşesi açıldı.

Açılışı İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Nedim Karakuş, Şekerli Belde Belediye başkanı Ferkan Akbulut, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Yıldız ve Okul Müdürü Ali Rıza Yücel yaptılar. Açılışa daire amirleri ile öğretmenler katıldı.

Narman Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Hayriye Ayaloğlu nezaretinde Mücahit Üner, Hakan Ünlü, Onur Akdemir ve Abdullah Arslan isimli öğrencilerin çalışmaları neticesinde okulun giriş katında Atatürk’ün resimleri ve sözlerinden oluşan bir Atatürk köşesi birinci katında ise ilçe nüfusuna kayıtlı asker ve polis olmak üzere altı şehidin resimlerinden oluşan Şehitlerimiz köşesi hazırlandı.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Hayriye Ayaloğlu, bu köşelerin hazırlanmasında kendilerine destek olan Okul Müdürü Ali Rıza Yücel’e, Şehit fotoğraflarının temininde kendilerine yardımcı olan Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Nedim Karakuş’a teşekkür ederek, “Okulumuz ismini de bir şehidimizden almakta, bir şehit ismi taşıyan okulda şehitlerimiz köşesinin olmaması bir eksiklikti öğrencilerimizin de çalışmalarıyla okulumuzun ismine layık bir iş yaparak bu eksikliği gidermiş olduk” dedi.

İlçe Kaymakamımız Abdullah Atakan Atasoy’da, “Bizlerin daha güvenli yaşamamız için canlarını feda eden bu şehitlerimize şükranlarımızı kendilerini unutmadığımızı gösteren bu tür çalışmalarla sunmuş olacağız bu çalışmaları yapan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

OKULDA ŞEHİTLİK KÖŞESİ
OKULDA ŞEHİTLİK KÖŞESİ
OKULDA ŞEHİTLİK KÖŞESİ
OKULDA ŞEHİTLİK KÖŞESİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2010 Perşembe 10:20:02
Güncelleme :25 Kasım 2010 Perşembe 10:48:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?