4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Okullar badmintonda yarıştı

OKULLAR BADMİNTONDA YARIŞTI

Okullar arası gençler, yıldızlar ve küçükler il birinciliği badminton müsabakaları yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Badminton İl Birinciliği Müsabakaları Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı.

Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz’ın da izlediği müsabakalarda önce Yıldızlar ve Gençler Müsabakaları yapılırken, dün de Minikler müsabakaları gerçekleşti. Badminton Antrenörü Pınar Ekşi nezaretinde yapılan Küçükler Badminton İl Birinciliği müsabakalarına Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu, Hilalkent 125. Yıl İlköğretim Okulu ve 19 Mayıs İlköğretim Okulu’nun sporcuları katıldı.

Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalarda Fetullah Demir, Abdulhamit Kaya, Güven Demirci ve Mücahit Torun gibi il hakemleri görev yaptı.

Badminton Antrenörü Pınar Ekşi, yarışmalarda birinci olan Ziyaeddin Fındıkoğlu İlköğretim Okulu’nun hem bayanlarda hemde erkeklerde Haziran ayında Manisa’da yapılacak olan grup müsabakalarında Erzurum’u temsil edeceklerini söyledi.

Bu arada Yıldızlarda birinci olan Hilalkent 125. İlköğretim Okulu’nun Kütahya’da, gençlerde şampiyon olan Dedeman Turizm ve Meslek Lisesi’nin ise Mersin’de Erzurum’u temsil edecekleri belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 14:14:00
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 14:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?