4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Olay yerinde kan izleri!

KÜÇÜK MUSA'NIN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ YERDEKİ KAN İZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Erzurum'u yasa boğan Musa Kang cinayetinin işlendiği yer, savcılık ve polisin incelemelerini tamamlamasının ardından ilk kez görüntülendi. Olayla ilgili 13-14 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir görgü tanığı ortaya çıktı.

Erzurum'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan 12 yaşındaki Musa Kang'ın öldürülmesi olayıyla ilgili, güvenlik kamerasındaki görüntülerinden tespit edilen 17 yaşındaki S.K., saat 05.00 sıralarında sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştı. S.K.'nin, görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını ve cinayeti işlemediğini iddia ettiği bildirildi.

Polis ekipleri, tutuklanan S.K.'nin, cinayetin işlendiği yere yakalşık 50 metre uzaklıktaki Devlet Demir Yolları'na ait 4 adet güvenlik kamerasına da yansıdığını belirledi. Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, cinayet mahallinde yapılan incelemelerde ise 2 adet büyük taş parçasında parmak izi tespit etti. Çukurun yanında bulunan taşlardaki kan izleri ise, vahşetin boyutunu gözler önüne serdi.

Bu arada Musa ve görüntülere yansıyan genci, Musa'nın kaybolduğu gün gördüğünü söyleyen 13-14 yaşlarında bir görgü tanığı ortaya çıktı. Görgü tanığının, "Çocuğu çeke çeke götürüyordu, tartaklıyordu. Beni görünce bana da küfür etti, gitmemi söyledi. Ben de kaçtım" şeklinde ifade verdiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 20:09:05
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 09:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?