4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Oltu ekonomisi gelişiyor

OLTU EKONOMİSİ GELİŞİYOR

Her geçen yıl biraz daha gelişen Oltu, beraberinde yeni işyerlerinin de açılmasına vesile oluyor.

İlçe ekonomisine yeni bir soluk kazandırma adına birbiri ardına açılan yeni işyerlerinde modern ve şık tasarımlarda gözlerden kaçmıyor.

Son yıllarda gerek ilçe halkının ihtiyacına yönelik gerekse ilçe ekonomisine yeni bir katkı kazandırmak için açılan işyerlerine bir yenisi daha eklendi. Aslanpaşa Mahallesi 3. Camii Sokak’ta açılışı gerçekleştirilen Doğu Şarküteri de bunlardan birisi.

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde kurdelayı Başkan Ziyrek ve Arslan’ın yanı sıra Aslanpaşa Camii İmamı Ayhan Taşbaşı birlikte kesti. Dualar eşliğinde açılan Doğu Şarküteri işletmecisi Yunus Başar, “Bundan böyle ilçe halkımızın, İslami kurallara uygun günlük taze kesim yapan, kendini ispat etmiş markaların ürünlerini tüketmelerine katkı sağlayacağız” dedi.

Fabrikadan halka satış mağazasının açılışında konuşan Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ise bu tür işletmelere her gün yenilerinin katılmasını arzuladığını belirterek, yeni işletmenin işletme sahibi ve Oltu için hayırlı olması temennisinde bulundu.

OLTU EKONOMİSİ GELİŞİYOR
OLTU EKONOMİSİ GELİŞİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2011 Perşembe 08:22:04
Güncelleme :27 Ocak 2011 Perşembe 09:02:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?