4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Oltu Kaymakamı göreve başladı

OLTU KAYMAKAMI GÜRKAN POLAT GÖREVİNE BAŞLADI

Valilik onayıyla Erzurum Vali Yardımcılığından Oltu Kaymakamlığı’na görevlendirilen Gürkan Polat yeni görevine başladı. Gittiği İzlanda’dan döner dönmez ayağının tozuyla yeni görev yeri olan Oltu’ya gelen Polat’ı kurum amir ve müdürleri kapıda karşıladı.

Oltu’ya gelmekten ötürü memnun olduğunu dile getiren Polat, Erzurum Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı süre içerisinde Oltu’ya birkaç kez gelme fırsatı bulduğunu hatırlattı. Kaymakam Polat, “Bölgeye çokta yabancı sayılmam. Erzurum’daki programlarımız neticesinde birkaç kez Oltu’ya gelme fırsatı bulmuştum. Kısmen de olsa, Oltu ve Oltulular hakkında oldukça güzel ve olumlu bir izlenim edinmiştim” dedi.

Vatandaş odaklı bir hizmet anlayışıyla çalışacağının altını çizen Kaymakam Polat, “Hizmet etmenin sınırı yoktur, devlette de devamlılık esastır. Oltu’yu hak ettiği konuma taşıyabilmek adını bizler de üzerimize düşeni yapma gayretinde olacağız. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden eşit, hızlı ve etkili bir şekilde yararlanmalarını sağlayarak, devlet ile vatandaşlarımız arasındaki bağları artırmak öncelikli hedefimiz olacaktır. Bu vesileyle bizi çok sıcak bir şekilde karşılayan Oltulular’a şükranlarımı sunuyorum. Oltu Taşı ve Cağ Kebabı ile tanınan bu güzide ilçede bulunmak ve görev yapacak olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Bu arada Kaymakam Polat’ı makamında ziyaret eden ve “hoş geldin” diyen Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ise ilçenin genel durumu hakkında bir takım değerlendirmelerde bulundu. İlçedeki kurumlar arasında oldukça güzel bir işbirliği ve diyalog ortamı bulunduğunu öne süren Başkan Ziyrek, “Hizmet eksenli yapılan işler hep kalıcı olmuştur. İlçemiz asayiş, temizlik, sosyal ve kültürel portresiyle örnek bir ilçedir. Coğrafi konumu itibariyle de oldukça hareketli bir ilçe olmasına rağmen Oltu, huzur ve güvenliğin adresidir. Bu anlamda bizler, ilçemizde görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyoruz. Öyle ki, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde bir hizmet anlayışıyla çalışacağız. İlçe halkımız adına hoş geldiniz, diyorum.” şeklinde konuştu.

GÜRKAN POLAT KİMDİR?

1974 İstanbul doğumlu olan Gürkan Polat, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Banka ve Sigortacılık alanında yüksek lisans yapan Polat, Afyon’un İhsaniye ilçesinde vekillikle başladığı kaymakamlık mesleğini 9 ay boyunca dil eğitimi için gittiği İngiltere dönüşü atandığı Sinop’un Erfelek ilçesinde sürdürdü. Daha sonra sırasıyla Burdur’un Tefenni ve Diyarbakır’ın Lice ilçelerinde kaymakamlık yapan Polat, 2007 yılı Ekim ayında yayınlanan Kararname ile Erzurum Vali Yardımcılığı görevine atandı. 2 yıldır Vali Yardımcısı olarak Erzurum’da görev yapan Polat, evli olup, 19.10.2009 tarihinde valilik onayı ile boşalan Oltu Kaymakamlığına görevlendirildi.

OLTU KAYMAKAMI GÜRKAN POLAT GÖREVİNE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 10:22:00
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 10:54:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?