6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Oltu Lisesi voleybolde şampiyon

Erzurum Oltu Lisesi, Liseler arası Gençler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarını şampiyon olarak tamamladı.

Erzurum Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda bugün yapılan final müsabakalarında Oltu Lisesi takımı Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi’ni 3-0 yendi. Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi averajla ikinci, İbrahim Hakkı Fen Lisesi takımı ise üçüncü oldu. Oltu Lisesi erkek voleybol takımının son 5 yıldır yaptığı 54 maçın tamamını galibiyetle bitirdiği ve 5 yılda 5 kez il birinciliğini kazandığı, 2 kez de Türkiye yarı final maçı oynadığı belirtildi.


Maçlar sonunda takımlara kupalarını Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Koruk verdi. Oltu Lisesi Voleybol takımı, 25 Şubat’ta Elazığ’da yapılacak grup birinciliği maçlarında Erzurum’u temsil edecek.


Oltu Lisesi’nin şampiyonluk sevincine ortak olan veliler de, takımın okulun spor salonu bulunmaması sebebiyle bahçede ve değişik mekanlarda idman yaparak maçlara hazırlandığını belirttiler. Veliler, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in okula spor salonu yapma sözü verdiğini hatırlatarak, okulun spor salonuna kavuşması halinde, voleybolun yanı sıra bir çok spor dalında da başarılı olabileceğini ifade ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2008 Perşembe 12:28:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?