4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Oltu Muhtarlar Derneği’nde yangın

Erzurum Oltu ilçesinde bulunan Muhtarlar Derneği’nin bürosunda yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre Oltu ilçe merkezinde Erzurum Caddesi üzerinde bulunan Muhtarlar Derneği’ne ait büroda 03.00 sularında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Oltu Belediyesine ait itfaiye ekibinin zamanında müdahalesi sonucu yangın çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü.

Yangın sırasında dernek binasındaki masa, sandalye, televizyon, döşeme ve bir takım evraklar tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangını, Muhtarlar Derneği karşısında bulunan Merkez Polis Karakolu’ndaki nöbetçi polis memurlarının görerek müdahale ettikleri öğrenildi.

Yangın sonrası Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, geçmiş olsun dileklerini ileterek “Şükürler olsun ciddi bir hasar yok. Yangın çevre bina ve işyerlerine de sıçrayabilirdi. Ucuz atlatıldı. Mevcut hasarın temini konusunda muhtarlarımıza yardımcı olacağız.”dedi.

Oltu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikrettin Delice ve yönetim kurulu üyeleri hep birlikte bir hasar tespiti yaparak dernek binasında onarıma başladı. Mahalli seçimler arefesinde yaşanan yangında herhangi bir can kaybının yaşanmaması tek teselli kaynağı oldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 13:31:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?