8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Oltu'da bahar şenliği

OLTU'DA BAHAR ŞENLİĞİ

Erzurum'un Oltu ilçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi'nde düzenlenen bahar şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Okul bünyesinde düzenlen şenlikle öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Okul bahçesinde düzenlenen programda sınıflar arası halat çekme, yoğurt yeme, çuval içerisinde yürüme, kaşıkla yumurta taşıma yarışmalarında dereceye girmek isteyen öğrenciler birbirleriyle yarıştılar. İlginç görüntülerin yaşandığı şenliklerde öğrenciler yoğun ders programının stresini eğlenerek attılar.

Okul Müdürü Salih Kaygusuz, ağır kış geçen kış şartları ve ders yoğunluğundan bunalan öğrencilerin bu bahar şenliği ile stres atma imkanı bulduklarını söyledi.

Bu tür aktivitelerin öğrencilerin başarı grafiklerini yükselteceğini belirten Kaygusuz, öğrencilerin geleneksel olarak gerçekleştirilen bahar şenliklerinde doyasıya eğlenme fırsatı bulduklarını kaydetti.

Öğrenciler evlerinde hazırladıkları ikramları şenlikte birbirleriyle paylaştı. Akşam saatlerine kadar devam eden Bahar şenlikleri öğrencilerin halay çekmeleri ile sona erdi.

OLTU'DA BAHAR ŞENLİĞİ
OLTU'DA BAHAR ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 17:52:02
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 12:51:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?