4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Oltu'lu taşıyıcılar toplandı

Sınırlı Sorumlu Genç Oltulular 7 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 2009 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

51 ortaklı kooperatifin olağan genel kurulu sonrası başkanlığa yeniden Abdurrahim Karaca seçildi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurula ortakların tamamına yakını iştirak etti. Divan Başkanlığını Aşur Satılmış, katip üyeliklerini ise İlhami Demir ve Metin Öztürk’ün üstlendiği olağan genel kurul, oldukça demokratik ve seviyeli bir ortamda gerçekleştirildi.

Genel kurul gündemi gereğince yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve gelir-gider cetvelinin ibrasının ardından 2009 yılı için ortaklardan tahsil edilecek aidat miktarlarının yeniden belirlenmesine geçildi. Aidat miktarlarına 5-10-15 TL’lik artış yapılması kararlaştırılırken personel maaşlarına da yönelik yeni düzenlemelerde ele alındı. Oy çokluğu ile kabul edilen kooperatif aidatı, huzur hakkı ve personel maaşlarının tespiti sonrası seçimlere geçildi. 22 yıldır kooperatifin muhasipliğini yürüten Ahmet Gencer’in emekliliğinin de görüşüldüğü genel kurulda, ortaklar iyi niyet temennilerini dile getirdi.

S.S. Genç Oltulular 7 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlere tek aday ve tek liste olarak giren mevcut başkan Abdurrahim Karaca yapılan açık oylama sonucu yeniden başkanlığa seçildi.
Genel kurul sonrası bir açıklama yapan Başkan Karaca, “Genel kurulumuza iştirak eden tüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız, kooperatifimizin devamlılığını sağlayarak daha da ileriye götürmektir. Yaptığımız işin zorluğu herkesin malumudur. Biz şoförlerin sorunlarını hemen her platformda dile getirip çözüm yolları arıyoruz. Ortaklarımızın iyi niyeti ve fedakârlığı her türlü takdirin üstündedir. Bu sonuç, kaldığımız yerden devam etme teveccühünü gösteren ortaklarımıza, bize ve ilçemize hayırlı olsun.”dedi.

Bu arada gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası yeni yönetim kurulu üyeliğine; Orhan Türkan, Fuat Çelik, Mustafa Yeşilyurt, Mustafa Beydilli. Denetim Kurulu üyeliğine ise Mahmut Bektaş, Metin Öztürk ve Ali Yalçın seçildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 14:37:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?