4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Önce eşini sonra kendisini vurdu

Erzurum'da bu sabah çılgın koca dehşeti yaşandı. Evini terk eden eşiyle barışmak için İzmir'den Erzurum'a gelen şahıs tartıştığı eşini silahla vurduktan sonra intihar teşebbüsünde bulundu.


İddiaya göre, amca kızı olan Fatma T. ile bir süredir ayrı yaşayan Murat T. eşiyle barışmak üzere İzmir'den Erzurum'a geldi. Erzurum'da kayınpederi ve amcasının evinde bulunan eşiyle bugün sabah saatlerinde sokağa çıkan Murat T. eşiyle tartıştı. Bu sırada yanında bulunan ruhsatsız silahla önce eşini vuran Murat T. daha sonra silahla kendisini vurarak intihar etmek istedi. Silah sesleri üzerine sokağa çıkan mahalle sakinleri iki eşin kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. Olayın polise ve 112 Acil
Servis ekiplerine haber verilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler yaralı eşleri ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Murat T. ve eşi Fatma T.'nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Olayı öğrenerek Fatma T.'nin kaldığı baba evine koşan yakınları ev önünde sinir krizi geçirdi. Polisin güçlükle sakinleştirmeye çalıştığı yaralı yakınları baygınlık geçirdi. Olay yerinde bulunan 112 Acil Servis sağlık ekiplerince müdahale edilen yaralı yakınları olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadılar.

FATMA EVİNİ TERK ETMİŞTİ
Yakınlarının iddiasına göre, Fatma T.'nin amcasının oğlu olan Murat T. ile evlenmek istemediği ancak ailesinin baskısıyla bu evliliğe razı olduğu bir süredir eşiyle sorunlar yaşadığı için evini terk ederek babasının evine döndüğü belirtildi.
Olay sonrası sokakta geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri, çok sayıda mermi kovanı boldu. Olayda kullanılan silahın ise kuru sıkıdan bozma el yapımı ruhsatsız tabanca olduğu belirlendi.

İha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 12:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?