7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Opel Discover Insignia tanıtıldı

Opel Discover Insignia Erzurum’da tanıtıldı. Erdemir Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Erdemir, Opel İnsignia’nın Avrupa’da 2009 yılının en iyi aracı seçildiğini söyledi. 

Ekonomik krizin otomobil üretimini yüzde 50 etkilediğini söyleyen Erdemir, “Ekonomik kriz otomobil üretim ve satışlarını çok etkiledi. Bütün firmalarda araç üretimi durmasına rağmen, Opel Insıgnia’da üretim devam ediyor ve sürekli sipariş alıyoruz” dedi. 

5 Şubat’tan itibaren satışlara başlayacaklarını açıklayan Erdemir, “Şimdi sipariş verecek olan müşterilerimize fiyat garantisi veriyoruz. Müşterilerimiz, sipariş verip, aracı Mayıs’ta alacak olsa bile şu anki fiyattan satış yapılacak. Eğer o tarihe kadar aracın fiyatları artarsa firma olarak artan fiyatı biz ödüyoruz, fiyatlar bu günkü fiyattan düşerse müşterimiz araçlarını düşük fiyata alacaklar, bu konuda fiyat garantisi veriyoruz” diye konuştu. 

Yeni üretilen Opel Insignia’nın fiyatlarının, 47 bin YTL ile 100 Bin YTL arası değiştiğini belirten Erdemir, “Aracımızın iç mekanın her köşesinde rafine bir tasarım anlayışı ve ustalıkla ele alınmış ayrıntılar mevcut. Sürüş koşullarındaki en küçük değişikliği bile hissediyor ve milisaniyeler içerisinde uyum sağlıyor” şeklinde konuştu. 

Erdemir, kişiye özel üretim yapıldığını belirterek, “Eğer müşterilerimiz farklı bir tasarım isterse, sipariş vererek istediği özellikleri belirttiği zaman, Avrupa’da üretilip müşteriye teslim ediliyor” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 16:47:03
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 17:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?