4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Orhan Akgüloğlu aday adayı

ORHAN AKGÜLOĞLU ADAY ADAYI

12 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerinde AK Partiden aday adaylığını açıklayan Erzurumlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Orhan Akgüloğlu, dosyasını Ankara’dan genel merkeze iletti.

AK Parti’den aday olma sebeplerini açıklayan Akgüloğlu, Türkiye'nin 8 yıl öncesine kadar zor şartlar altında bulunduğunu ancak günümüzde dünyaya model olacak ülke konumuna geldiğini söyledi.

Ülkenin son dönemlerde her alanda büyük aşamalar kaydettiğini dile getiren Akgüloğlu, “Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin de en başarılı dönemini yaşamaktadır. Gerek eğitim alanında, gerek sağlık alanında, gerek ekonomik alanda inanılmaz bir büyüme olmuştur. Bunlar gelişi güzel olan şeyler değil. Çok başarılı bir lider ve birlikte yürüdüğü ekip arkadaşların başarılı çalışmalarının bir ürünü olduğunu sizler de taktir edersiniz. Tabi bu memleketimiz Erzurum için de geçerli. Ben Erzurum’da AK Parti hükümetiyle aşılmayacak sorununun kalmayacağını düşünen bir insanım. Bugüne kadar Ankara da ilimiz için Erzurum için gecesini gündüzüne katıp da mücadele veren siyasi büyüklerime ben buradan teşekkürü bir borç biliyorum. Başarılı çalışmalar için kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar bu çalışmaları biz dışarıdan izledik. Ankara dışından ne kadar müdahil olabiliriz. Sizler kadar bende dışarıdan izliyordum. Tabi şimdi düşündük taşındık, bundan sonrası için bizler de bu olaya Ankara safhasında da müdahil olma kararı aldık. Allah, nasip ederse, siyasi büyüklerimiz de uygun görürlerse bugün itibariyle Erzurum Ak Parti milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum." dedi.

2011 GENEL SEÇİMLERİ TARİHSEL ÖNEM TAŞIYOR

Türkiye'nin hayal dahi edilemeyecek kazanımlar ve siyasi başarılarla 2011 yılına geldiğini, 2011 genel seçimlerinin her açıdan tarihsel önem ve anlam taşıdığını vurgulayan Akgüloğlu, "Çünkü bu millet siyasi kararlılığı ile kendine ve ülkeye kötülük yapan her kesimi yargı süreçlerine taşımış ve saltanatlarını yıkmıştır. Ancak 2011 seçimleri ile Türkiye başta sivil anayasa yapımı olmak üzere her yönden milletin talepleri, evrensel değerler esas alınarak yeniden inşa edilecektir.” Dedi

"BU TARİHSEL SÜREÇTE BULUNMAK İSTİYORUM"

Akgüloğlu, 2001 yılında parti kuruluşundan itibaren parti üyesi olarak Erzurum'da Ak Partinin tüm faaliyetlerinde bulunduğunu, Türkiye'de 2011 genel seçimleri ile başlayacak yeniden imar ve inşa sürecinde de Erzurum'dan Ak Parti milletvekili aday adayı olarak bu tarihsel süreçte bulunmak istediğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2011 Perşembe 18:11:01
Güncelleme :17 Mart 2011 Perşembe 18:21:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?