6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Otele fuhuş baskını

Erzurum’da para karşılığı fuhuş yaptıkları belirlenen Gürcistan uyruklu 4 bayan yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda bir otelde; yabancı uyruklu bayanlara para karşılığında fuhuş yaptırıldığı tespit edildiği, bunun üzerine Nöbetçi Cumhuriyet Savcısından alınan kararla arama yapıldığı bildirildi.

Polis ekiplerinin yaptıkları aramalarda para karşılığında fuhuş yaptıkları iddiasıyla Gürcistan uyruklu T.S, N.K, D.T, ve hem Gürcistan hem de T.C vatandaşı olan N.R isimli bayanlar yakalandı. Ayrıca, otelin polis baskınlarına karşı özel olarak yapılmış 1. katından arka kısmındaki sokağa geçişi sağlayan zula tabir edilen gizli geçiş de bulundu.

Yakalanan Gürcistan uyruklu bayanlar cinsel yolla bulaşan hastalık taşıyıp taşımadıklarının tespiti için hastaneye sevk edilirken, otel işletmecisi olan M.S ‘Fuhuşa Teşvik Aracılık ve Yer Temini’ suçundan çıkarıldığı Erzurum 1. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, “Yasaların polisimize verdiği her türlü yetkinin kullanılarak, vatandaşımızın huzur ve güvenini bozucu olay, şahıs ve oluşumlara fırsat verilmeyecektir. Vatandaşlarımızın her türlü ihbar, şikayet ve dilekleri, istenilen huzur güven ortamı sağlanmasında Teşkilatımıza yardımcı olacaktır.” denildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 18:29:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?