6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Otomobil öğretmen evine girdi

Erzurum'un Narman ilçesinde park halindeki bir otomobil, vitesi boşalınca yaklaşık 300 metre sürücüsüz seyrederek Narman Öğretmenevi'ne girdi. Kazada ölen yada yaralanan olmadı.


Alınan bilgiye göre, Tortum ilçesinde ikamet eden Ahmet D. isimli şahıs, mezun olduğu Narman Meslek Yüksek Okulu'ndaki öğretmen ve arkadaşlarını ziyaret etmek için geldiği Narman'da, aracını bir kahvehanenin önüne park edip ayrıldı. El freninin çekilmediği belirtilen otomobil, vitesi boşalınca hiçbir yere ve kimseye çarpmadan yaklaşık 300 metre sürücüsüz seyretti ve Narman Öğretmenevi'ne girdi. Kazada öğretmenevinde maddi hasar meydana gelirken, öğretmenevinden bir yetkili zararın yaklaşık 4 bin 500-5 bin YTL civarında olduğunu savundu.


Kazayı görenlerden Lokman Uzun, "Öğretmenevi önünde dururken yukarıdan bir aracın geldiğini gördüm. İçerisinde sürücünün olmadığını son anda fark edince kendimi kenara zor attım. Sürücüsünün olmadığını fark etmeseydim gelen araç beni ezip geçecekti. Caddede gezen insanları da, beni de Allah korudu" dedi. Diğer görgü tanığı Hüsamettin Göger ise, "Biz arkadaşlarla bankanın önünden aşağı doğru inerken, arkamızdan gelen bir aracın bizi geçtiğini ancak geçtikten sonra içerisinde sürücüsü olmadığını fark ettim. Araç birkaç saniye sonra da öğretmenevine girdi" diye konuştu.


Kaza mahalline gelen Narman Emniyet Amirliği görevlileri, olay yeri incelemesi yaptıktan sonra görgü tanıkları ve araç sürücüsünü kazayla ilgili ifadeleri alınmak üzere emniyet amirliğine götürerek inceleme başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2008 Perşembe 23:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?