7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Öztürk'ten hastanede inceleme

VALİ ÖZTÜRK, ŞİFA HASTANESİNİ GEZDİ

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Şifa Hastanesini ziyaret ederek, Başhekim Prof. Dr. Yusuf Erdoğan’dan hastane çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Şifa Hastanesinde incelemelerde bulunan Vali Öztürk burada yaptığı açıklamada

“Erzurum’da böylesine güzel ve böylesine teknolojik bir altyapıya sahip bir hastanenin bulunması önemli bir şans. Radyoloji, Radyoterapi, Nükleer Tıp, PET CT (Kanser Tarama), Laboratuar Birimleri gibi çok kapsamlı bir çalışmanın verildiği bir merkezin Erzurum’da bulunması gerçekten takdire şayan bir gelişmedir” dedi.

Erzurum Şifa Hastanesi alt yapısı, görünümü ve tam donanımlı teknolojisi ile uluslararası standartlarda bir dünya hastanesi olarak düşünülüp hayata geçirildiğini belirten Şifa Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Yusuf Erdoğan ise “5 yıldır her geçen gün artan hasta potansiyelimiz, doğru teşhis ve tedavilerimiz, başarılı ameliyatlarımız ile hastalarımızın bizlere güveni, uzman ve nitelikli kadromuzun gün geçtikçe daha iyiye gitmesinde en büyük etkendir. Hastalarımızın memnuniyeti bizim için en büyük başarıdır” şeklinde konuştu.

Bu arada Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün incelemelerine Şifa Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Rezzan Bayraktar Kocatürk de eşlik etti.

VALİ ÖZTÜRK, ŞİFA HASTANESİNİ GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 11:53:01
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 12:32:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?