9
Mayıs
2024
Perşembe
ERZURUM

Özürlülere kaymakam yardımı

Erzurum'un Narman İlçesi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nca özürlü iki vatandaşa akülü sakat arabası alındı. 

Narman'da ikamet eden 18 Mart İlköğretim Okulu öğrencisi Şeymanur Tekin (10) ve Narman'ın Sütpınar Köyü'nde oturan ayaklarından özürlü vatandaş Gürsel Yıldız (40) için alınan arabalar, Vakıf Saymanı Abdurrahman Yılmaz ve vakıf memuru Nuray Er tarafından teslim edildi. 

Arabasını alan Şeymanur Tekin, "Ben de diğer arkadaşlarım gibi dışarı çıkıp gezmek, oynamak istiyordum ama yapamıyordum. Şimdi bu imkanı bize sağlayan Kaymakamımıza çok teşekkür ederim" dedi. Gürsel Yıldız ise "Ben bize alınan arabaların geldiğini haber alınca köyde duramadım. Aslında kaymakamlık arabayı köye kadar getirip teslim edecekmiş ama ben bekleyemedim, köylülerimden beni ilçeye götürmelerini rica ettim. Kendi imkanlarımla bir yere gitmek ve işimi görmek 15 yıllık hayalimdi. Bize bu imkanı sağlayan kaymakamımıza ve bu işle ilgilenen memurlarımıza çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2006 Çarşamba 12:46:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat Temirkıran IP: 81.213.217.xxx Tarih : 18.01.2008 01:15:05

Bu imkanı sağlayan herkese çok teşekkürler...