4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Palandöken belediyesi boks takımı

Palandöken belediyesi boks takımı Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor. Şubat ayında yapılacak olan Türkiye Boks şampiyonasına katılacak olan Palandöken belediyesi boks takımı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 

Palandöken belediye spor kulübü bünyesinde bulunan boks takımı bu güne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmaların semeresini milli takıma boksör kazandırarak görüyor. Bünyesinde milli boksörleri bulundurmayı başaran Palandöken belediyesi boks takımı çalışmalarını Palandöken belediyesi kapalı spor salonunda ve belde sınırları içerinde bulunan özel spor salonlarında devam ediyor.
Palandöken belediyesi boks takımı antrenörleri Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu nezaretinde teknik, taktik ve ağırlık çalışmaları yaparak yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına hummalı bir şekilde hazırlanıyorlar. 

Türkiye boks şampiyonası öncesi Erzurum’da yapılan gençler ve yıldızlar dalında bölge birinciliği boks şampiyonası sona erdi. İki gün devam eden bölge birinciliği boks şampiyonasında Yıldızlar dalında Ağır siklette boksör Okan Özkan, 46 kiloda Muhammet Buğra Atmaca , 60 kiloda İsmail Alparslan birinciliği kazanan sporcular oldu. Gençlerde ise 54 kiloda Mehmet Karan birinciliğe imza atan diğer sporcu oldu.
Erzurum’da yapılan bölge birinciliğinde dereceye giren boksörler Geçler dalında Samsun’da 26-31.Şubat 2009 ve Yıldızlar dalında dereceye giren boksörler ise Çorum ilinde 03-08.Şubat 2009 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye boks şampiyonasında Palandöken belediyesi boks takımını temsil edecekler. 

Antrenör Gürkan Sönmez yaptığı açıklamasında, “Öncelikle bizlere bugüne kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Palandöken belediye başkanımız Cenap Köksal Birdal, kulüp başkanımız Zafer Aynalı ve bizlerin çalışmalarımız için kapılarını açan özel spor merkezlerine teşekkür ediyorum. Amacımız önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye boks şampiyonasında başarılı dereceler elde edip madalyalarla Erzurum’a dönmek istiyoruz . Bu amaçla çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” dedi. 

Her spor dalında önemli olan güçlü olmaktır diye belirten antrenör Gürkan Sönemez” Türkiye şampiyonasına gençler ve yıldız dalında katılacak olan boksörlerimize ağırlık çalışmaları yaptırıyoruz. Türkiye Şampiyonasına kadar bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi. 

Erzurum bölge boks şampiyonasında madalya kazanan boksörleri kutlayan Palandöken belediye başkanı Cenap Köksal Birdal, “Samsun da ve Çorum da yapılacak olan Gençler ve yıldızlar dalındaki boks şampiyonasında Palandöken spor kulübü adına katılacak olan boksör kardeşlerimizin başarılı olup madalyalar kazanacaklarından hiç bir şüphe duymuyorum kardeşlerimize güveniyorum“ dedi

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 16:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep afşin IP: 88.250.60.xxx Tarih : 7.03.2009 20:07:33

böye bi boks takımı buradan başka nerede var sizce