4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Palandöken Meclisi toplandı

Palandöken Belediye Meclisi Belediye Başkanı Orhan Bulutlar başkanlığında ilk meclis toplantısını bugün yaptı.

Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yerel yönetimlerin demokrasinin kılcal damarı hükmünde olduğunu belirterek, “Sistemin sağlıklı bir şekilde çalışması, yöre halkının ilk taleplerinin karşılanması alınan kararların en hızlı bir şekilde icraata geçirilerek halkın günlük yaşamına taşınması bu kılcal damarların açık olmasına bağlıdır. Bizler ilk kademedeki demokrasi neferleri olarak seçilmekle halkımızı temsil ediyor ve yüksek bir görev üstlenmiş bulunuyoruz. Gerek şahsımın ve gerekse sizlerin şehrimizi ve beldemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır“ dedi

Belediye Meclis toplantısında daha sonra Meclis birinci ve ikinci başkan vekili seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonrasında birinci başkan vekilliğine Settar Demir ikinci başkan vekilliğine ise Numan Özkara seçildi.

Belediye meclisi için yapılan katip üyelikleri seçiminde ise asil üyeliklere Demet Günal ve Engin Akın, yedek üyeliklere ise Fehmi Akçil ve İbrahim Duman seçildi.
Yapılan seçimlerde belediye encümenliğine Cemil Uygur, Osman Akın ve Musa Kotan seçilirken, İmar komisyonuna Doğan Alp, Serap Nalbantoğlu,Vahdettin Yıldız, İbrahim Yüksel ve Bahadır Yazıcı seçildi. Plan bütçe komisyonuna Köksal Kars, Efrail Yüce, Engin Akın, Leman Karaca ve Yavuz Soslu seçilirken, Katı Atık Komisyonuna Nimet Aydemir, Mehmet Aydın, Gültekin Güngör, Zafer Bülent Engin, Ayhan Erdem, Mehmet Demir, Mehmet Salih Koç ve Mehmet Akbulut seçildi.
Palandöken ilçe belediye meclisi 2008 yılı faaliyet raporunun oy birliği kabul edilmesinin ardından meclis toplantısı sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 16:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?