6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Palandöken yılbaşına hazır

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde yılbaşı öncesi tüm hazırlıklar tamamlanırken, Oscar ve Mischell isimli köpekler kayak severlerin ilgi odağı oldu.


Suni kar yağdırılarak kayak yapmaya hazır hale getirilen Palandöken Kayak Merkezi, bugün turizm acente temsilcilerinin akınına uğradı. Yılbaşı öncesi Palandöken'e gelen ve kar kalınlığı ve pistlerin durumunu inceleyen turizm acente temsilcileri, kayak için tam not verdi. Suni karla birlikte kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu kayak merkezinin Rusya, Ukrayna ve yerli turistlerle ayın 26'ı itibariyle dolup taşacağı bildirildi.


Kayağın yanı sıra yurt dışından özel olarak getirilen ve pistlerde dolaştırılan Oscar ve Mischell isimli köpekler, kayak severlerin ilgi odağı oldu.


Palandöken'in Avrupa'nın en iyi kayak pistlerine sahip bir mekan olduğu ve ulaşım imkanı rahatlığı nedeniyle çok sayıda kayak severin rağbet ettiği bir yer olduğunu ifade eden turizm acente müdürü Serdar Özdemir, "Yılbaşı öncesinde çok sayıda burası için teklif var. Özellikle Rus ve Ukrayna'dan çok sayıda kayakçı getireceğiz. Güzel bir yılbaşı tatili için bulunmaz bir kayak merkezi" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 18:08:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?