4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Palandöken yılbaşına hazırlanıyor

PALANDÖKEN'DE YILBAŞI HAZIRLIKLARI ERKEN BAŞLADI

Yaklaşan yılbaşı öncesi Palandöken Kayak Merkezi'nde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Önceki gün yağan kar ile birlikte pistlerdeki hazırlıklarını tamamlayan işletmeler yılbaşı öncesi ağırlamaya hazırlandığı yerli ve yabancı konuklar için hummalı bir çalışma dönemi geçiriyor.

Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı kayak merkezinde yılbaşında özellikle Rusya, Ukrayna ve İran'dan gelecek kayak severleri ağırlamaya hazırlanan Palandöken Kayak Merkezi'nde özel yılbaşı geceleri tertiplenecek.

Palandöken Palan Otel Genel Müdürü Leyla Mutlutürk, rezervasyonlarının devam ettiğini belirterek, özellikle yurt içinden ciddi oranda ilgi gördüklerini dile getirdi. Rusya, Ukrayna, Hollanda ve İran'dan çok sayıda kayak severin yılbaşı tatili için Erzurum'u tercih ettiğine dikkat çeken Mutlutürk, "Yılbaşı gecesi için özel hazırlıklarımız var. Sürpriz sanatçı ve eğlencelerimizle konuklarımıza unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi yaşatmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Yılbaşının ardından yarı yıl tatili için özellikle yurt içinde kayak severleri Erzurum'da ağırlamak için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Mutlutürk, 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları'na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Palandöken Kayak Merkezi'nin kayak severler tarafından mutlaka görülmesi gerektiğini kaydetti.

PALANDÖKEN'DE YILBAŞI HAZIRLIKLARI ERKEN BAŞLADI
PALANDÖKEN'DE YILBAŞI HAZIRLIKLARI ERKEN BAŞLADI
PALANDÖKEN'DE YILBAŞI HAZIRLIKLARI ERKEN BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 15:26:00
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 15:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?