4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Palandöken'de asfalt çalışmaları

Palandöken Belediyesi’nce asfalt ve bozulan yollarda yama çalışması başlatıldı.


Ağır bir kış sezonunun ardından bozulan asfaltlı yollarının yaz bakımına alındığını söyleyen Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Yunus Emre, Solakzade, Kazım Yurdalan, Şehit İsmail Aksu, Yukarı Köşk ve Palandöken Mahallelerinde trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarında sıcak asfalt kaplama çalışmaları yanı sıra asfalt yama çalışmaları aralıksız sürüyor. Her mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Bunu da yapacak kararlılığa sahibiz” dedi.


Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, Palandöken İlçe Belediyesi sınırları içinde sorunlu mahallenin kalmamasını hedeflediklerini söyledi. Bulutlar, “Palandöken İlçe Belediyesi olarak sınırlarımız içinde tüm mahallelerde asfalt kaplama ve asfalt yama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Acil arz eden mahallelerimizi öncelik tanıyoruz.

Ayrıca trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarımız da bu önceliklerimizin arasındadır. Alt yapısı tamamlanmış mahallelerimizde ise projeli yol çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde başlayacağız. Belediyemizin imkanları ölçüsünde kent kimliğine ve vizyonuna yakışır çağdaş bir görünüm oluşturmak adına ve Palandöken halkına hak ettikleri hizmeti almaları adına tüm belediye birimlerimiz özveriyle çalışmalarını yürütüyor” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 14:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?