4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Palandöken'de asfalt çalışmaları

İlçe genelinde cadde ve sokaklarda asfalt kaplama ve yama çalışmalarını sürdüren Palandöken İlçe Belediyesi ekipleri, Abdurrahmangazi Mahallesinde çalışmalarına devam ediyor.


Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Abdurrahmangazi, Osmanbektaş ve Osmangazi Mahallesi ile Yukarı Köşk Mahallesini çevresinin asfalt kaplama ve yama çalışmasını tamamladığını açıkladı.


Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, göreve geldikleri günden bu yana asfalt kaplama ve yama çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “İlçemiz genelinde aciliyet sırasına göre belirlenmiş program dahilinde cadde ve sokaklarımızdaki asfalt çalışmalarını ve yama çalışmalarımızı tamamlayacağız.

Yaptığımız çalışma her ne kadar istenilen doğrultuda olmasa da 2009 yılı mali bütçemize göre faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Asıl çalışmalarımız 2010’da yapacağız. Çünkü 2011 Kış Oyunlarına hazır bir Palandöken oluşturma amacımız ve hedefimiz var. Bu hedefimizden ve amacımızdan asla sapma olmayacak. Özlemi duyulan ve istenilen Palandöken İlçesini halkımızla birlikte inşa etmekte kararlıyız” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 18:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?