4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Palandöken'de çevre temizliği

Palandöken Belediyesi'nce çöp temizliğine hız verildi.

Zabıta, Fen ve temizlik işlerine bağlı personellerden oluşan temizlik ekibi Kazım Yurdalan, Palandöken, Maksut Efendi, Yunus Emre semtlerinde mahalleler, park, bahçe, boş arsalar ve yol kenarlarında biriken moloz ve çöpleri temizlik için kolları sıvadılar. Palandöken İlçe Belediyesi olarak ilçede görüntü kirliliğine yol açacak herhangi bir olumsuzluğa anında müdahale ettiklerini söyleyen İlçe Belediye Başkan Orhan Bulutlar, Palandöken belediye hizmetleriyle olduğu kadar, temizliği ile de örnek gösterilir bir ilçe haline getirmek için büyük bir çalışma hamlesi içinde olduklarını belirtti. Başkan Bulutlar, "Temiz bir çevrede yaşamak herkesin hakkıdır. Bizler insanımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Bu yüzden de kent içinde kötü görüntü ve çevre kirliliği arz eden boş arsa ve arazilerdeki moloz ve çöplerin temizlenmesine önem veriyoruz. Baharın gelmesiyle boş arsalarda, mahalleler araların da oluşan kirlilik zararlı haşerilerin yuvalanarak insan sağlığını tehdit etmesine de yol açabiliyor. Ayrıca inşaat yapım ve yıkıntı atığı molozlar maalesef ki gelişigüzel olarak boş arsalara dökülebiliyor. Bu kapsamda vatandaşlarımızı daha temiz ve çağdaş bir kentte yaşatmak için çöp ve molozları temizliyoruz. Vatandaşlarımızdan da bu konuda bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Vatandaşlarımız herhangi bir olumsuzluğu belediyemize bildirsinler. Vatandaşımızın temiz, mutlu ve sağlıklı ortamda yaşaması her şeyden önce gelir” dedi.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI YAKINDA BAŞLAYACAK

Temizlik çalışmalarını ardından Palandöken Belediyesi olarak yol bakım, onarım ve asfaltlama işlemleri en kısa sürede içerisin de yapılacağını belerten Başkan Bulutlar,” Temizlik çalışmalarımızın ardından havaların biraz daha ısınmasıyla ilçemizde asfalt ve bakım onarım çalışmalarına başlayacağız. Halkımız biraz sabırlı olmalarını bekliyorum. İlçemizdeki sorunlara vakıfız gerekeni yapmak için tüm alt yapı çalışmalarımızı tamamladık” diye konuştu.

PALANDÖKEN İÇİN ÇALIŞANLARA HAKSIZLIK EDİLMESİN

29 Mart sabahın da tüm ilçe mahallelerinde eşit bir şekilde bahar temizliği yapıldığını söyleyen Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” İlçede temizlik yapılmıyor denilmesi temizlik işlerin de çalışan insanlara haksızlık olur. Fen İşlerine bağlı ekibim ve personelim mesai mefhumu dinlemeden ilçesi için çalışıyor. İlçemizin sorunları bir aylık sorun değil. Geçmişten günümüze gelen sorunlardır. Bu sorunları çözmek için bu göreve talip olduk. Bu görevi de anlımızın akıyla yaparak takdiri Erzurum ve ilçe halkına bırakıyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 15:07:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?