4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Palandöken'de devir teslim

29 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Partiden Palandöken ilçe belediye başkanı seçilen Orhan Bulutlar, görevi belediye başkanı Cenap Köksal Birdal’dan düzenlenen törenle devraldı.

Başkanlık makamında yapılan devir teslim törenine Ak Parti İl başkanı Hüseyin Tanfer, AK Parti ilçe başkanı İbrahim Küçük, Kadın kolları başkanı Nimet Aydemir , Yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri katıldı.

Törende konuşan Cenap Köksal Birdal, “Belediyecilik anlamlında çok güzel işler yapak görevimizi yeni seçilen belediye başkanımıza teslim ediyoruz. Çok iyi bir ilçe ve ekip bırakıyoruz. Parti teşkilatımız yönetici kadromuz ve belediye çalışanlarımızla bir bütün olarak bu güne kadar çalıştık. İçimiz gönlümüz rahat başımız dik anlımız açık bir şekilde görevimizi teslim ediyoruz. Yeni başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum hayırlı uğurlu olsun “ dedi.

Mühim olan zaferi kazanmak değil bu kazanılan zaferi muhafaza etmektir diye belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Muhafaza etmenin yolu da birlik ve beraberlik içerisinde, personelimizle, halkımızla, parti teşkilatımızla belediye meclis üyelerimizle birlikte çalışarak bunu başaracağız. Allah bize nasip etti belediye başkanımıza da bundan sonraki çalışmalarında ve hayatında başarılar diliyorum. Belediye olarak yapacağımız hizmetlerin açılışlarını da inşallah yine beraber açarız. Hayırlı uğurlu olsun Allah yardımcımız olsun“ dedi.
Belediye başkanları daha sonra birbirlerini çiçek ve plaket verdiler.

Ak Parti il Başkanı Hüseyin Tanfer ise yeni seçilen belediye başkanı Orhan Bulutlara hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileterek başkanlığı devir eden Cenap Köksal Birdal’a bu güne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 19:22:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?