4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Palandöken'de “halk günü”ne ilgi

PALANDÖKEN DE “HALK GÜNÜ” İLGİ GÖRÜYOR

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya özen gösteren Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Halk Günü" uygulamasıyla bürokratik engelleri ortadan kaldırıyor.

Belediyenin kapılarını halka açık tutan Başkan Bulutlar, pazartesi ve cuma günleri de Palandöken İlçe halkıyla bir araya geliyor. İstihdam konuları başta olmak üzere Palandöken İlçesinin değişik mahallelerinden gelen vatandaşlar kendi ikamet ettikleri alanlarda yapılması gereken çalışmalar ve yaşanan sıkıntıları Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a ve Başkan Yardımcıları ile birim amirlerine aktarıyorlar. Toplantıların Palandökende yaşanan sıkıntıların direk yetkilisine aktarılması noktasında çok verimli olduğunu ifade eden katılımcılar, Başkan Bulutlar’a toplantıların sürekliliğini isteyerek teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,”Halkın Yönetimin içinde olması gerekiyor. Bizler de bunun için 18 Mayıs 2009 tarihin den beri Pazartesi ve Cuma günleri “Halk Günü” yaparak halkla birlikte oluyoruz. Dar imkanlar ve sınırlı kaynaklarımıza rağmen insanlarımıza en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yoksulluğun yoğun olarak yaşandığı bazı mahallelerimiz den insanlarımız hem belediye imkânlarının çok ötesinde hem de birbirinden çok farklı taleplere geliyor. Elbette bütün talepleri anında karşılayacak olanaklara sahip değiliz. İnsanlarımız da zaden bunu anlayışla karşılayabilecek olgunlukta. Fakat her konuda elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımızda gözettiğimiz temel husus bu oluyor. Halkımızın iradesine uygun attığımız her adım insanlarımız tarafından kabul görüyor. Bu anlayış ve olgunluk içerisin de ilkeli, kaliteli, olabilirliği mümkün olan şehrimizin ve halkımızın menfaatlerini doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

PALANDÖKEN DE “HALK GÜNÜ” İLGİ GÖRÜYOR
PALANDÖKEN DE “HALK GÜNÜ” İLGİ GÖRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 10:11:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?