7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Palandöken'de kar sevinci

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde kar yağışı sevinci yaşanıyor. Kar kalınlığının 70 santimetreye ulaştığı Palandöken Kayak Merkezi'nde otel çalışanları kar yağışını, kartopu oynayarak kutladı. 

Rusya, Ukrayna, İran, İsrail ve Japonya'dan yılbaşı tatiline gelecek konuklarını karşılamaya hazırlanan Palandöken Kayak Merkezi'ndeki işletmeler yağan kar ile rahat bir nefes aldı. Dünyada yaşanan ekonomik krizin kısmen kendilerini de etkilediğini belirten konaklama tesisi yöneticileri, yılbaşı ile birlikte Palandöken'de büyük bir hareketliliğin yaşanacağını belirtiyorlar. 

Palandöken Palan Otel Genel Müdürü Leyla Mutlutürk, yılbaşı öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, 28 Aralık tarihinden itibaren yabancı kayak severlerin Palandöken'e gelmeye başlayacağını söyledi.
 
2011 Dünya Üniversiteler Arası Kayak Yarışmalarına ev sahipliği yapacak Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nin yurt dışından yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Mutlutürk, bugün yağan kar ile birlikte yüzlerinin güldüğünü söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 14:09:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?