6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Palandöken'de sömstr yoğunluğu

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde otellerin doluluk oranları okulların yarı yıl tatili nedeniyle arttı.

Tatil için Palandöken'e gelen çok sayıda yerli ve yabancı kayaksever tatilin ve kayağın keyfini doyasıya çıkarıyor. Yarı yıl tatiliyle birlikte bütün rezervasyonların dolduğu Palandöken'de büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Gün boyu kayak yapan kayakseverler, Palandöken'i muhteşem bulduklarını ifade ediyor. Çok sayıda özel ilköğretim okulu öğrencisinin grup halinde tatil yaptığı Palandöken'de Ankara ve İstanbul ile Ege Bölgesi'nden çok sayıda kayaksever de okulların yarı yıl tatili için Palandöken'i
tercih etti. Yerli kayakseverlerin yanı sıra özellikle Rus turistlerin de Palandöken Kayak Merkezi'ne yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Sömestr tatiliyle birlikte otellerin doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını ifade eden Dedeman Otel Genel Müdürü Mehmet Varol, "Palandöken son yılların en kalabalık sezonunu geçiriyor. Pistlerimiz cıvıl cıvıl oldu" dedi.

Öte yandan, Palandöken Kayak Merkezi'nde yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra bazı kayakçıların Sibirya cinsi köpeklerini de kızakla kaydırmak istemeleri renkli görüntüler oluşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 18:59:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?