4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Palandöken'e Rus ilgisi

Palandöken Kayak Merkezi Rus ve Ukraynalı kayak severlerin gözdesi oldu. Tatil için Palandöken Kayak Merkezi’ni tercih eden yüzlerce Rus ve Ukraynalı turist, Palandöken’de tatilin keyfini doyasıya yaşıyor.

Dünyanın önde gelen kayak merkezleri arasında gösterilen ve Palandöken’in muhteşem bir doğal güzelliği bulunduğunu söyleyen Rus ve Ukraynalı turistler, dünyanın en uzun pistlerine sahip Palandöken’de kayak yapmanın ayrıcalığını yaşadıklarını belirtiyorlar.
Rusya ve Ukrayna’nın yanı sıra İran ve Japonya’dan da talep aldıklarını belirten işletmeler, 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Palandöken kayak Merkezi’nin yıldızının her geçen gün biraz daha parladığını ifade ediyorlar.

Yaklaşan yarı yıl tatili öncesi yurt içi pazara açılan Palandöken Kayak Merkezi’ndeki işletmeler çok sayıda yerli turistinde sömestr tatilinde Palandöken’e gelmeyi planladığını açıkladılar. İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya‘dan gelecek kayak severleri karşılamaya hazırlanan Palandöken’de kayak için her türlü imkanın var olduğu bildirildi. Kayağın yanı sıra düzenlenen eğlence aktiviteleri ile de tatilcilerin gözde merkezi olan Palandöken’de sezonu dolu dolu geçiren işletmeler bütün kayak severleri Erzurum’a davet ettiler. Kış dönemlerinde Erzurum’a ek uçak seferleri konulmasını isteyen işletmeler, yurt içi pazarında arzu ettikleri seviyeye ulaşamadıklarını dile getiriyorlar.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 16:16:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?