7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Palandöken'in boksörleri iddialı

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren boks takımı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.


Gençler, yıldızlar ve ümitler kategorisindeki boksörler takım antrenörleri Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu, nezaretinde belediye kapalı spor salonunda yaptıkları hummalı çalışmalarıyla güçlerine güç katıyorlar.


Boks antrenörü Gürkan Sönmez, Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal ve Kulüp Başkanı Zafer Aynalı’ya kendilerine göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. Alt yapıya çok önem veren bir kulüp olduklarının altını çizen boks antrenörü Sönmez; “Amacımız Belediye Başkanımız Cenap Köksal Birdal ve kulüp başkanımızın Zafer Aynalı'nın vermiş olduğu destekleri ve sporcu kardeşlerimiz emeklerini boşa çıkarmamak için hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Türk Milli Boks takımına iki başarılı boksör kazandırdık. Gururluyuz, mutluyuz.amacımız önümüzdeki günlerde yapılacak olan ferdi Türkiye Boks turnuvasına katılmak ve başarılı olmaktır ”dedi.


Başarıların gelmesi ve yetenekli boksörlerin yetişmesi için alt yapıya çok önem verdiklerini belirten Sönmez; ”Alt yapı her spor dalında önemli olduğu gibi bizim içinde önemlidir. Çünkü ağaç yaşken eğilir, 60 kadar minik boksörümüz var. Her geçen gün bu sayımızı artırıyoruz. Minik boksörlerin de aileleri çocuklarını bizlere emanet ederken mutlulukları gözlerinden okunuyor. ”diye konuştu.


Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal'da, ”Belediye hizmetleri dışında tüm spor dallarında olduğu gibi boks sporunda da başarılı olmak için hocalarımızla birlikte gençlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaz kış devam ettirdiğimiz spor okulları kurslarının meyvesini almaya başladık. Gençlerimizi kahve köşelerinden spor salonlarına geçtik bu gençlerimizi şu ana kadar 2 sporcumuzu Türk Milli takıma kadar çıkardık hocalarımızın gayretiyle sayılarını çoğaltıp hem kulüpler arası hemde Milli takım müsabakalarında başarılı olmak için çalışacağız. Bizlerde elimizden gelen tüm desteği vererek yanlarında olacağız.”şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 15:46:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?