4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Palandöken'in sorunları görüşüldü

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer beraberinde kamu kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı ziyaret ederek ilçenin sorunlarıyla ilgili görüş alış verişinde bulundular.


Palandöken İlçe Kaymakamı Şenol Esmer, İlçe Emniyet Müdürü İlter Kaynak , İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, Milli Eğitim Müdürü Ali Özer, Sağlık Grup Başkanı Dr. İbrahim Hakkı Tor, Nüfus Müdürü Zeki Çakmur, Özel İdare Müdürü Metin Bedir, Yazı İşleri Müdüresi Mesude Dikbaş, Tarım Müdürü Metin Hanoğlu, Sivil Savunma Müdürü Köksal Kaçmaz ve Tapu Sicil Müdürü Levent Kara ile birlikte Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamında ziyaret etti. Kent içi sorunlar ile kentte yapılması planlanan bazı projelerin masaya yatırıldığı ziyarette karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuldu.
Kentin tüm problemlerinin çözümü için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde olacaklarını belirten Belediye Başkanı Bulutlar, sorunların çözümü ve projelerin hayata geçirilmesi konusunda tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve fikir birliği içerisinde çalışacaklarını söyledi. Başkan Bulutlar,” Kaymakamımız ve kurum müdürlerimiz ilçelerine çok duyarlı insanlar. Bu bizler için bir şanstır. Çünkü yerel yönetimler olarak çalışma azmini artıracaktır. Kurumlar arası oluşturulan koordinasyon hem ilçemizin gelişmesine katkı sağlayacaktır hem de vatandaşın sorunlarının çözümün de etkin olacaktır” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 17:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?