6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Pasinler halkı ucuz kömüre kavuştu

Erzurum Valisi Sami Bulut’un girişimleri sonucu Türkiye Kömür İşletmeleri’nden temin edilen birinci kalite Sibirya Kömürleri Pasinler İlçesinde satışa sunuldu.


Pasinler Kaymakamı Sıtkı Öcal, kış aylarının oldukça sert geçtiği ilçede vatandaşa daha ucuza ısınma imkanı sağlandığı için mutluluk duyduğunu belirterek buna vesile olan Vali Sami Bulut’a teşekkür etti.

Kömürlerin 550 YTL’ye piyasa değerinin oldukça altında bir fiyata satıldığına dikkat çeken Kaymakam Öcal, ucuz kömürlerin, kışın en sert hissedildiği bir dönemde, ilçedeki çok sayıdaki dar gelirli vatandaşın imdadına yetiştiğini ifade etti. Pasinler halkının her zaman yanında olan Kaymakam Öcal, ilçenin ihtiyacı olan miktarda kömürün getirileceğini ve kimsenin mağdur edilmeyeceğini de sözlerine ekledi.


Pasinler İlçesinde Kaymakamlık tarafından satışa sunulan kömürlerden alan vatandaşlar kış aylarında bütçelerini en fazla zorlayan gider kaleminin ısınma olduğunu belirterek, bu sene ilçeye getirilen kömürlerin fiyatının beklenenin de altında olduğunu ve bütçelerini fazla zorlamadan kömür alabildiklerini söylediler. Vatandaşlar, Vali Sami Bulut ve Kaymakam Sıtkı Öcal’a çabalarından dolayı teşekkür ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 18:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?