4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Pasinler'de 100 çocuğa sünnet şöleni

Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü, Pasinler Belediye Başkanlığı ve Pasinler Devlet Hastanesi’nce bugün ortaklaşa düzenlenen şölenle 100 çocuk sünnet ettirildi.

Düzenlenen şölende açılış konuşması yapan Pasinler İlçe Emniyet Müdürü Veysel Murat Tuğrul, “Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Erzurum Vali Yardımcısı, Pasinler Kaymakam Vekili Gürkan Polat’a, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğluna ve Pasinler esnafına desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Daha sonra İlçe Halk Eğitim Merkezi Folklor ekibinin gösterisi ve Yakutiye Belediyesi Mehteran takımının gösterileri büyük ilgi gördü. Şölen sonrası katılıma gelen misafirlere yemek verilirken, yemekten sonra halk konseri verildi.

Sünnet şölenine Erzurum Vali Yardımcısı ve Pasinler Kaymakam Vekili Gürkan Polat, Erzurum İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Pasinler Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Rahmi Kaya, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Bakır ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 15:00:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?