4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Pasinler’de asayiş uyarısı

PASİNLER’DE ASAYİŞ UYARISI

Pasinler İlçe Emniyet Müdürü Veysel Murat Tuğrul ilçe sakinlerini ve esnafını asayiş olayları konusunda duyarlı olmaya çağırdı.

Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü son günlerde ilçe merkezinde artan hırsızlık ve asayiş olaylarına karşı vatandaşları duyarlı olmaları konusunda uyardı.

Emniyet Müdürü Veysel Murat Tuğrul, özellikle akşam saatlerinde hırsızlık ve asayiş olaylarına karşı ilçe halkının şüpheli durumlarda 155’i arayarak bilgi vermesini isteyerek, “Sizin huzurunuz bizim huzurumuzdur. Daha verimli çalışabilmemiz için, vatandaşlarımızın bizlere yardımcı olması lazım” diye konuştu.

Vatandaşların ücretsiz olan 155’i arayarak şüphelendikleri durumlarla ilgili kendilerine bilgi vermeleri gerektiğini ifade eden Tuğrul, ara sokaklardaki esnafın hırsızlık olaylarına karşı iş yerlerinin kapı pencerelerini güvenli hale getirmelerini istedi.

Asayiş olaylarında halka büyük iş düştüğünü söyleyen Veysel Murat Tuğrul, “Biz size bir telefon kadar yakınız. İnsanlarımız üzerine düşen vatandaşlık görevini yapmalı” dedi.

Bugüne kadar olayların üzerine kararlılıkla gittiklerini ve yaşanan asayiş olaylarının yüzde doksanına yakınını çözdüklerini ifade eden Pasinler İlçe Emniyet Müdürü Veysel Murat Tuğrul, ilçe sakinlerini polis ekiplerine yardımcı olmaları ve olaylar karşısında sessiz kalmamaları konusunda uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 13:55:04
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 15:12:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?