7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Pasinler’de kurtuluş coşkusu

PASİNLER’DE KURTULUŞ COŞKUSU

Erzurum’un Pasinler ilçesinin Düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Erzurum Pasinler ilçesi düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü kutlamalarına sabah İlçe Kaymakamlığı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlandı. Daha sonra ilçe kaymakamı Zekai Erdem makamında kutlamaları kabul etti.

Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen 92. yıldönümü etkinliklerinde İlçe Kaymakamı Zekai Erdem, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Musa Özgül ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nun halkın bayramını kutlamasından sonra Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı.

Pasinler’in Düşman İşgalinden Kurtuluşun 92. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen koşu, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü erkek ve kadın barları gösteriminin ardından 9. kolordu komutanlığına ait askeri bando eşliğinde resmi geçitle program sona erdi.

Pasinler’in düşman işgalinin 92. yıl dönümü kutlamalarına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ ve çok sayıda bakan ve milletvekilleri kutlama mesajı gönderdiler.

Pasinler’de düzenlenen kutlama programına Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, AK Parti il Başkanı Murat Kılıç, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Horasan Belediye Başkanı Hatem Bastem, Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli ve çok sayıda bürokrat katıldı.

PASİNLER’DE KURTULUŞ COŞKUSU
PASİNLER’DE KURTULUŞ COŞKUSU
PASİNLER’DE KURTULUŞ COŞKUSU
PASİNLER’DE KURTULUŞ COŞKUSU
PASİNLER’DE KURTULUŞ COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 16:27:03
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 16:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?