8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Pasinler’e yaz spor okulu

PASİNLER’DE YAZ SPOR OKULU AÇILIYOR

Erzurum’un Pasinler ilçesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yaz spor okulu açılıyor.

Pasinler Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yaz tatili boyunca çocuk ve gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri sağlanılacak. İlçede açılacak yaz spor okulunda atletizm, boks, basketbol, badminton, hentbol, kick boks, masa tenisi ve voleybol branşları yer alacak.

Yaz spor okuluna katılmak isteyen 05 -18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerin Pasinler Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne başvurmalarının gerektiği bildirildi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Özercan, açılacak yaz spor okuluyla amaçlarının gençleri alkol, sigara ve tüm zararlı alışkanlıklardan korumanın yanı sıra vatanını ve milletini seven, ruh ve beden sağlığı yerinde olan sportmen bir nesil yetiştirme arzusunda olduklarını söyledi.

Özercan, yaz spor okulunda ilçede bulunan beden eğitimi öğretmenleri tarafından derslerin verileceğini, başvuruların başladığını, yaz okulu için öğrencilerden hiçbir ücret talep etmediklerini, açılan yaz kursunun tamamen ücretsiz olduğunu, 05 – 18 yaş çocukların ve geçlerin okullar açılana kadar spor yapabileceğini, yaz okulunun müdürlüklerine bağlı kapalı spor salonunda yapılacağını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 11:08:02
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 11:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?