6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Pehlivanlar çeyrek finalde

Kazım Karabekir Belediyespor’un yıldızlar grubunda güreşen pehlivanları Malatya da yapılan Yıldızlar 2.Lig .3 kademe müsabakalarında 32 takımdan 16 takımı geride bırakarak çeyrek finale katılmaya hak kazandı.


Malatya Yeşildere Spor Salonu’nda 18-20 ocak tarihleri arasında yapılan Yıldızlar 2. Lig 3. kademe grup maçlarında; Hatay Gençlikspor’u 1. gün 9- 2, ikinci gün 10 – 1 , Malatya Belediyesi takımını 1. gün 7-4, ikinci gün 8- 3 , Maraş Afşin Tekışık takımını 1 gün 8-3, ikinci gün yine 8-3 yenen sporcular, çeyrek finalde yıldızlar birinci ligine çıkmak için ter dökecekler.


Malatya da yapılan müsabakalarda pehlivanların almış oldukları galibiyeti değerlendiren Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin;“Sporcularımız spor ahlakına yakışır bir şekilde güreşmiş ve ezici bir galibiyetle dönmüşlerdir. Kendilerini ve yetiştiricilerini tebrik ediyorum. Şehrimizden başarılı sporcularımızın yetişmesinde bir nebze de olsa payımızın olması bizleri son derece mutlu kılmaktadır. Şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığımız pehlivanlarımızın başarılarının artarak devam etmesini diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 14:36:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?