7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Pehlivanlar mağlup ayrıldı

PEHLİVANLAR MAĞLUP AYRILDI

Ankara’da yapılan 1. Lig rövanş maçlarında Erzurum’u temsil eden Palandöken Belediyespor, ilk ikiye giremedi. GEM’in yıldız güreşçileri ise Manisa’da madalya mücadelesi veriyor.

Erzurum’u 1. Lig Büyükler Güreş Ligi’nde temsil eden Palandöken Belediyespor ile Yıldızlar Süper Ligi’nde temsil eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Eğitim Merkezi hafta sonunda deplasmandaydı. Ankara’da yapılan 1. Lig rövanş müsabakalarına katılan Palandöken Belediyespor ilk ikiye girmeyi başaramadı. Ankara ASKİ Spor’un Erzurum’da olduğu gibi evinde de birinci olduğu rövanş müsabakalarında Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor puan alamadı ve son sırada kaldı.

GEM KUPA PEŞİNDE

Erzurum’un Yıldızlar Süper Ligi’ndeki temsilcisi Güreş Eğitim Merkezi ise Manisa’da kupa arıyor. Antrenörler Celil Köseoğlu ve Hakan Omaç yönetiminde Manisa’ya giden Erzurum ekibi Üçüncü-dördüncülük maçına çıkacak ve kupa mücadelesi verecek. Antrenör Celil Köseoğlu, “Manisa’dan Erzurum’a kupa ile dönmek istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2010 Pazartesi 16:08:05
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 18:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?