6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Pendikspor hazırlıkları başladı

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Erzurumspor'da hedef sezonu ilk 5 içerisinde tamamlamak.

Teknik direktör Murat Şimşek, hafta sonu oynanacak Pendikspor maçının hazırlıklarını başladıklarını belirterek, hedeflerinin sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu söyledi.

Deplasmanda Tarsus İdmanyurdu maçını kazanarak ilk 5 için yeniden ümitlendiklerini ifade eden Şimşek, "Hedefimiz Pendikspor maçından da 3 puanla ayrılmak. Hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Adana Demirspor maçında kişisel hatalarla rakibimize boyun eğdik. Tarsus İdmanyurdu maçında da savunma hataları yaptık. Ancak maçı kazanmasını bildik. İlk 5 mücadelesi veren takımlarla aramızda ulaşılmayacak puan farkı yok. Bu nedenle Pendikspor maçı, yarıştan kopmamamız noktasında hayati önem taşıyor." dedi.

Erzurumspor için Erzurumlulardan destek isteyen Şimşek, "Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Erzurumlu bu takımı nerede, kimlerle izlemek istiyor. Bu çok önemli. Eğer bir Samsunsor, Malatyaspor izlemek istemiyor, sadece Adana’yı, Pendik'i izlemek istiyorlarsa birşey diyemem. Ama büyük takımları şehir takımlarını izlemek istiyorlarsa bu takıma destek vermeliler, sahip çıkmalılar'' diye konuştu.

Futbolcular ise bugün Cemal Gürsel Stadyumu'nda çift kale antrenman maçı yaparak, Pendikspor hazırlıklarına başladılar. Yaklaşık 20 dakika süren kültür fizik hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan futbolcular, çiftkalede kıyasıya mücadele etti.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 13:55:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?