7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Peugeot şov yapacak

PEUGEOT 308 RCZ İLE ŞOV YAPACAK…

Peugeot'nun 2010 yenilikleri RCZ ile bitmiyor. Peugot, pazara sunulduğu andan itibaren büyük beğeni kazanan markanın ilk SUV aracı 4007'nin otomatik vitesli versiyonu da satışa sundu. Ayrıca, kısa bir süre önce satışına başlanan Peugeot'nun monospace dünyasına yepyeni bir yorum getiren modeli 5008'de büyük ilgi görüyor. 7 koltuklu Peugeot 5008, zengin donanım seviyesi, video paketi ve çevre dostu motor seçeneği ile dikkat çekiyor.

Geçen yıl düzenlenen son Frankfurt Otomobil Fuarı'nda, Peugeot tarafından dikkat çekici konsept otomobil 308 RCZ'in tanıtımı yapılmıştı. Gördüğü ilgi sonrasında, üretilmesine karar verilen RCZ, 2 yıl gibi kısa bir sürede geliştirildi. RCZ ismi, modelin Peugeot ürün gamındaki seçkin ve özel konumunu simgeliyor, çünkü ortada bir veya iki sıfır olan numaralandırma kullanılmayan ilk binek otomobil oldu.

Peugeot Çimenler Bayii Satış Müdürü Suluoğlu: “Kontrol altında tutulan ağırlık, üzerinde çalışılmış aerodinamik ve modern motor teknolojileri ile RCZ performans ve çevreye saygı arasında yenilikçi bir sentez sunuyor “ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 12:23:00
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 21:21:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?