6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Peyzajcılardan Rektör ziyareti

Türkiye Mimar Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Peyzaj Mimarları Odası tarafından, Atatürk Üniversitesi’nde düzenlenen, Peyzaj Mimarları Odası Genç II. Öğrenci Yaz Kampında görev alan ekipler Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret etteler.


Konuk öğrenciler, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Bölümü Başkanı Prof.Dr. Hasan Yılmaz, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Oruçkaptan’la birlikte Rektör Koçak’la sohbet ettiler.


Rektör Koçak, öğrencilere yaz kampında ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Erzurum’a geldiğiniz ve yaz kampına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Aldığınız eğitimin hem teorik hem de pratik yönü var. Atatürk Üniversitesi Botanik Parkı’nda yaptığınız ‘Türk Bahçesi’yle teorik bilgilerinizi uygulayarak kendinize olan güveni arttırdınız. Eğitim dönemini iyi değerlendiren her öğrenci pratik becerisini de geliştirdiği taktirde rahatlıkla iş bulabilecektir” dedi.


Ayşegül Oruçkaptan ziyaret sonunda Prof.Dr. Hikmet Koçak’a ve Genel Sekreter Doç.Dr. Üstün Özen’e birer teşekkür plaketi takdim etti. Prof. Dr. Koçak da yaz kampına katılan öğrencilere TMMOB tarafından hazırlanan teşekkür belgelerini sundu.


Yaz kampını başarı ile tamamlayan öğrenciler daha sonra şehrimizden ayrılacaklarını bildirildi

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 12:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?