7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Polat, adaylığını açıkladı

ZAFER POLAT, LOKANTACILAR ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Zafer Polat, düzenlediği basın toplantısı ile oda başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Erzurum’un sosyo ekonomik anlamda gün geçtikçe geriye düştüğünü belirten Zafer Polat, “Kalkınmış illerin gelişmişliği o bölgedeki kolektif akıl ve sivil insiyatif bilinciyle sağlanır. Gerek siyasal ve sosyal alanda, gerekse de temsiliyet noktasında her zaman dibe vuran ilimizdeki ortak akıl mantığı bilinen dernekçi zihniyette cereyan etmektedir. Bir lokomotif güç olması gereken Esnaf Odaları Birliği de bu olumsuz tablonun arasında yıllardır sessiz seyirci rolünü oynamaktadır” dedi.

19 Ocak’ta yapılacak olan Lokantacılar Odası Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Zafer Polat, “Lokantacılık sektöründe hakim olan problemleri 13 yıldır bu camia içerisinde bulunan bir işletmeci olarak yakından müşahade etmekteyiz. Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarımla birlikte liderlik sultasında koltuk sevdasıyla yanan bu zihniyeti devirmek için bu önemli göreve talibiz” diye konuştu.

“Kamu kurumlarının indirimli yemek tariflerine göz yuman ve sektörde can çekişen lokantacıların feryatlarını noktalamak için bu göreve talibim” diyen Zafer Polat, daha sonra şunları söyledi;

“Cenazesinde, düğününde yalnız bırakılan bu büyük camiayı hak ettiği noktaya taşımak için adayım. Ruhsatsız ve oda kaydı bulunmayan sahte lokantacılara “dur” demek için buradayım. İstişare geleneğinden yoksun aidat odacılığı yapanlara “ artık yeter” demek adına bu ulvi göreve adayım. Ekibimle birlikte yaptığım incelemelerde mevcut oda yönetiminin bir tek icraatinden memnun olan işletme sahiplerine rastlamadım. Ortada hiçbir çalışmanın yapılmadığını sürekli bizlere aksettiren lokantacılar, korsanlarla mücadele noktasında okey masalarında kafa yoran temsilcilerinin bu göreve layık olmadığını her fırsatta bize intikal ettirdiler.”

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 10:54:05
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 13:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?