4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Polat, ilgiden memnun

Saadet Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, seçmenlerden gördüğü ilgiden hayli memnun.

Palandöken ilçesinde bulunan irtibat bürolarının vatandaşların akınına uğradığını belirten Polat, halkın bu ilgisinin sandığa yansıması halinde seçimleri kazanacağını söyledi.

Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran SP Palandöken Adayı Sıddık Polat, işyeri gezileri, kahve toplantıları ve ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Seçim süreci başladığından beri yaptığı çalışmalarda vatandaşların gösterdiği ilginin dikkat çekici olduğunu ifade eden Polat, “İnsanlarımız 10 yıl önce yapılan hizmetleri unutmamış. Gittiğimiz her yerde bize yaptığımız çalışmaları kendileri anlatıyorlar.”dedi.

Palandöken ilçesindeki mahallelerde açtığı seçim irtibat bürolarının da vatandaşların akınına uğradığını kaydeden Polat, bu ilginin sandığa yansıması halinde seçimleri yüzde 50 oyla kazanacağını iddia etti.

YAZICIOĞLU ÜZÜNTÜSÜ

Saadet Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, seçim gezisinden dönen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşmesi sebebiyle seçim çalışmalarına ara verdi. Yenişehir 2. marketlerde bulunan irtibat bürosunda vatandaşlarla görüşen Polat, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. BBP il teşkilatına geçmiş olsun ziyaretinde de bulunan Polat, BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu’nun ülkenin yetiştirdiği değerli bir siyasetçi olduğunu söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 16:50:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?